FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

ДЕНЬ ЗНАНЬ

День знань в Гоголівській ЗОШ І-ІІ ступенів розпочався з урочистої лінійки, під час якої вшанувати пам’ять загиблих на Сході України хвилиною мовчання, поклали квіти до меморіальної дошки нашого загиблого односельця Топіхи Андрія, привітали усіх присутніх з Днем знань, а особливо наших випускників-дев’ятикласників та їхню шкільну маму Наталію Петрівну Бабенко та нових членів шкільної родини, наших першокласників і їх першу вчительку Сушко Наталію Миколаївну. Наприкінці лінійки лунав перший дзвоник і наші випускники провели першокласників у довгу шкільну мандрівку, яка розпочалася з їхніх класних кімнат і першого уроку.

Вчитель історії Мишкоріз Олександр Володимирович та керівник гуртка "Юні музеєзнавці" КЗ БРР "Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді" на базі Гоголівської ЗОШ І-ІІ ступенів Савчук Тетяна Вікторівна провели урок-мужності за участю воїна-учасника АТО Мележика Юрія Анатолійовича, 1978 р.н., який брав активну участь в обороні східних рубежів з травня 2015р. по липень 2016 року у складі 19-го мотострілецького батальйону Збройних Сил України.

Під час зустрічі з учнями школи колишній воїн АТО розповів про фронтові будні наших військ, зростання обороноздатності нашої країни, допомогу волонтерів, організацій, шкіл.

Присутні вшанували хвилиною мовчання Героїв України, які віддали життя за нас.

Учні подарували воїну квіти і висловили віру в довгоочікуваний спокій на Сході нашої держави, де виборюється право на наше мирне і спокійне життя.

Наприкінці зустрічі завітали до нашого музейного куточка «Світлиця», щоб покласти квіти нашому загиблого односельцю Топісі Андрію і вшанувати його пам'ять.

На жаль, не всі школи в Україні зустрінуть сьогодні дітей, не всі батьки зможуть привітати своїх дочок та синів зі святом…Ми повинні цінувати мирне небо над нашим селом і молитися за тих, хто сьогодні в окопі.

/Files/images/DSCF5972.JPG /Files/images/DSCF5973.JPG /Files/images/DSCF5992.JPG /Files/images/DSCF5997.JPG /Files/images/DSCF6008.JPG /Files/images/DSCF6017.JPG /Files/images/DSCF6023.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 176

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.