FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

День працівників освіти

30 вересня в Україні святкували День працівника освіти, або як його ще називають День учителя – професійне свято всіх українських освітян. Дата встановлена «… на підтримку ініціативи працівників освіти України…» згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року. На сьогодні в українському освітньому секторі працює майже 860 тисяч педагогів, вихователів, майстрів виробничого навчання, науково-педагогічних працівників і управлінців.
Звичайно, наша школа не могла залишитись осторонь цього свята. Традиційно головними організаторами виступили учні 9-го випускного класу. З самого ранку вони зустрічали вчителів символічними осінніми кленовими листочками з привітанням. Також учні 9-го класу мали змогу спробувати себе в ролі вчителів і проводили уроки. Для загальношкільного святкового концерту кожен клас підготував оригінальне привітання у формі віршів, пісень, гумористичних сценок, а старші класи відзначились жартівливими постановками та пародіями на вчителів. 9-й клас присвоїв кожному вчителю певне звання і нагородив символічною медаллю.
На свято були запрошені ветерани праці, вчителі, що віддали нашій школі кращі роки життя і зараз перебувають на заслуженому відпочинку. Це колишній директор школи Микола Петрович Мельник, вчитель англійської мови Людмила Миколаївна Кирій, вчитель початкових класів Клавдія Лук’янівна Савеленко.
Свято пройшло в дружній сімейній атмосфері. Вітаємо всіх колег з професійним святом. Як казав Іван Франко, «вчительство… велике діло любові, терпеливості й самопожертви».

9-й клас повеселив пародіями на вчителів)

/Files/images/20160930_113541.jpg

8-й клас здивував казкою з несподіваним кінцем/Files/images/20160930_112048.jpg

9-й клас вручає кожному вчителю медаль

/Files/images/20160930_114845.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.