FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Всеукраїнський конкурс з англійської мови "Гринвіч-2016"

Учні Гоголівської ЗОШ І-ІІ ст. за ініціативи вчителя англійської мови Тетяни Вікторівни Савчук взяли участь у Всеукраїнському конкурсі з англійської мови «Гринвіч-2016».
Всеукраїнський конкурс з англійської мови «Гринвіч» проводиться відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 105 від 07.02.2013 р., зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 26.02.2013 р. за № 319/22851, та в межах виконання програми вивчення та популяризації іноземних мов у середній школі на 2016 рік, який Президентом України запропоновано оголосити роком англійської мови.
Цей конкурс є найпопулярнішим в Україні серед учнів загальноосвітніх шкіл. Протягом п’яти років існування конкурсу в ньому взяли участь понад 700 000 учнів з усіх областей України.
Конкурс проводиться в школах за місцем навчання. Детальна інформація щодо правил проведення конкурсу надсилається до кожного навчального закладу-учасника конкурсу та розміщується на сайті www.uclever.com, де також знаходяться завдання минулих років для підготовки до конкурсу. Підсумкову інформацію з результатами конкурсу буде надіслано до кожної школи, а також до методичних кабінетів та відділів освіти.
Сума внеску одного учасника складає 20,00 гривень. Для певних категорій дітей (сироти, напівсироти) участь безкоштовна.
Заявку для участі в конкурсі Тетяна Вікторівна подала заздалегідь. Кількість учасників необмежена, тому в нашій школі взяли участь усі бажаючі.
Завдання надіслали в спеціальному конверті, який відкривався в присутності учнів. Вчитель жодним чином не допомагав, щоб кожен учень зміг отримати об’єктивну оцінку своїх знань.
Завдання досить складні, у вигляді тестів, здебільшого для перевірки знань з граматики та лексики, а також багато питань про англійську культуру та історію.
З нетерпінням чекаємо на результати.

Кiлькiсть переглядiв: 163

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.