FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Незабутні канікули

З 8 по 13 січня вихованці гуртків "Юні музеєзнавці" та "Юні туристи-краєзнавці" КЗ БРР "Броварський районний центр патріотичного виховання учнівської молоді", що працює на базі філії ОНЗ Гоголівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівники Дячок О. В. та Ситнік Г. О.) здійснили подорож на відпочинок до Карпатських гір.

Діти відвідали найвідомішу пам'ятку курорту - водоспад Шипіт, висота якого 14 метрів. Він розташований на схилах гірського масиву Боржавських полонин в дивовижно красивому місці.

Дорога до водоспаду уздовж річки нагадувала казку, адже вела через стрункі зелені смереки. Згодом вихованці гуртків піднялись в височінь на крісельному підйомнику, який доходить до середини гори Гемба (1497м), і насолодилися прекрасними краєвидами Закарпаття.

Пощастило дітям побачити на власні очі діамант краю, найбільше озеро Українських Карпат – Синевір.

Цікаво було гуртківцям відвідати Реабілітаційний центр бурого ведмедя. Метою центру є реабілітація особин бурого ведмедя, які зазнали жорстокого поводження, потерпілих від стихійного лиха, утримання конфіскованих тварин, відтворення їх природної популяції тощо.

Хоча сніжком природа не побалувала дітей на відпочинку, все ж вдалося знайти гірку, з якої два дні весело спускалися на санках, а поруч било прозоре гірське джерело.

Діти вперше побували у Закарпатті і зізналися, що закохалися у цей чудовий край. Пізнавати Україну – це відкривати для себе нове, прекрасне, збагачуватися духовно.

Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.