FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

День українського добровольця

Сьогодні в Україні відзначається День українського добровольця. Це молоде свято було установлено у 2017 році постановою Верховної Ради. Датою свята обрали 14 березня, адже цього дня у 2014 році 500 бійців-добровольців Самооборони Майдану зібрали для формування добровольчого батальону.

В День добровольця по всій Україні влаштовуються тематичні заходи - виставки, перегляди книг, патріотичні години. Метою свята є вшанування мужності та героїзму захисників нашої Батьківщини, вираження подяки українським добровольцям. Цього дня варто привітати своїх друзів та рідних, які захищають нашу країну. Вітаємо всіх чоловіків і жінок — захисників України. Поки є герої, що попри всі тяготи захищають мирне майбутнє наших дітей, ми обов’язково переможемо! Нехай ваші сила та мужність завжди живляться любов’ю та підтримкою близьких і рідних. І після будь-яких "баталій", які часто трапляються у повсякденному мирному житті, вдома на вас завжди чекає затишна гавань. Міцного здоров’я вам, успіхів та надійного тилу! І нехай вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

В нашій школі був організований перегляд фільму "Висота 307,5"для учнів 8-9-х класів. В основі сюжету документального фільму «Висота 307.5» – події одного з найважчих боїв за роки окупації – протистояння агресору 25 січня 2015 року у Дебальцевому, коли ворожі танки просто в окопах переїжджали українських бійців. Герої АТО утримували під контролем стратегічну висоту 307.5, яку між собою вони назвали «Валєра», аби українські воїни змогли вийти з оточення. ФІльм вийшов у прокат в 2019 році і знятий каналом 1+1.

Кiлькiсть переглядiв: 99

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.