FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

30-а річниця Чорнобильської катастрофи

26 квітня 2016 року виповнюється 30 років, як відбулася наймасштабніша техногенна катастрофа за весь час використання атомної енергетики – аварія на Чорнобильській атомній електростанції. У зв’язку з цією сумною для України та всього світу річницею у нашій школі було проведено ряд заходів.
Безпосередньо 26 квітня відбулася урочиста лінійка, на якій учитель історії Мишкоріз О.В. розповів про обставини аварії на АС і учні вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів та постраждалих мирних жителів хвилиною мовчання.
Учні 6-9 класів протягом тижня переглянули документальний фільм «Битва за Чорнобиль» (виробництво Discovery) та обговорили його з класними керівниками.
Також учениця 7 класу Артеменко Анастасія 22квітня брала участь в обласній конференції учнівської молоді «Київщина – мій заповітний край» де виступила з доповіддю «Чорнобильський вітер по душах мете…», яку написала під керівництвом СавчукТ.В.
27 квітня члени гуртка виразного читання під керівництвом Бабенко Н.П. провели відкритий урок-реквієм «Чорнобиль – біль моя і туга». Гуртківці читали щемливі поезії, розповідали про подвиг загиблих ліквідаторів.

/Files/images/chornobil_2016/Изображение 032.jpg

/Files/images/chornobil_2016/Изображение 002.jpg

/Files/images/chornobil_2016/Изображение 028.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 161

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.