FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Оформлення ігрових зон на шкільному подвір'ї

Школа сьогодні має пристосовуватись до непростих обставин, зумовлених карантинними обмеженнями. Здобувачам освіти необхідно більше перебувати на свіжому повітрі. Вчителі та батьки вирішили урізноманітнити перебування дітей на шкільному повітрі яскравими ігровими зонами.

Згідно вимог НУШ до організації навчальної діяльності, в початковій школі стає можливим максимальне і безпосереднє залучення дитини до навчального процесу, розкриття особистісного й освітнього потенціалу, заохочення до пізнавальної і творчої діяльності, а також, що не менш важливе, можливість реалізовувати не тільки освітні і виховні завдання, а й спонукати дітей до самостійності, навчити критичному мисленню, аналізу інформації й сформувати вміння застосовувати здобуті вміння і навички в повсякденному житті.

Ігрова діяльність сприяє зниженню психо-емоційної напруги, допомагає встановити контакт педагога з учнями та дітей між собою. Користування такими зонами дозволяє урізноманітнити навчальний процес, проводити заходи на відкритому просторі, розвивати в здобувачів освіти просторове мислення, покращувати фізичну підготовку, а головне вчить не тільки думати, а й діяти.

Тому вчителі нашої школи прикрасили асфальт перед школою такими малюнками.


/Files/images/shkola_karantin/філія лабіринт.jpg

/Files/images/shkola_karantin/філія драбинка.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 92

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.